Έργα


Η εταιρεία μας έχει αναλάβει, εκτελέσει και ολοκληρώσει με μεγάλη επιτυχία διάφορα έργα συντήρησης πρασίνου κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της, όπως:

  • Συνεργαζόμενη στενά με την Τ.Ε.Ο.  Α.Ε., είτε ως Κ/Ξ, είτε ως αυτόνομη εταιρεία είχε αναλάβει και εξακολουθεί να έχει τη συντήρηση του πρασίνου της εθνικής οδού (Π.Α.Θ.Ε.).
  • Ως μέλος της Κ/Ξ "ΒΟΛΒΗ" και η οποία είχε την ευθύνη για την γενική συντήρηση του τμήματος της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ Α.Ε., από το Κλειδί του Ν. Ημαθίας ως τον Άγιο Ανδρέα του Ν. Καβάλας, είχε και την συντήρηση πρασίνου του αντίστοιχου τμήματος.
  • Μετά από ανοιχτό διαγωνισμό, η εταιρεία ανέλαβε την κλάδευση και περιποίηση της κόμης των δέντρων των πεζοδρομίων του Δήμου Συκεών και στον Δήμο Καλαμαριάς στον Ν. Θεσσαλονίκης.
  • Μετά από ανοιχτό διαγωνισμό, η εταιρεία ανέλαβε την κλάδευση και περιποίηση της κόμης των δέντρων που γειτνιάζουν με το δίκτυο χαμηλής και μέσης τάσης, για λογαριασμό της Δ.Ε.Η.  Α.Ε.
  • Μετά από ανοιχτό διαγωνισμό, η εταιρεία ανέλαβε την χορτοκοπή και κλαδοκοπή στις οδούς αρμοδιότητας της Δ.Ε.Σ.Ε. Περιφέρειας Αττικής.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Mailing list
Αφήστε το email σας για να είστε πάντα ενήμεροι!
Θα μας βρείτε:
ΤΕΧΝΙΚΗ DION Ε.Ε.
Θερμαϊκού 56, Νέα Ευκαρπία
Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310683555 Fax 2310681461

active³ 4.7 · © 2000 - 2010 IPS Ltd · Όροι χρήσης