Έργα


Η εταιρία μας έχει αναλάβει, εκτελέσει και ολοκληρώσει διάφορα έργα καθαριότητας και οδοσάρωσης κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της όπως:

Καθαριότητα

  • Συνεργαζόμενη στενά με τον  Τ. Ε. Ο   Α. Ε. είτε ως Κ/Ξ, είτε ως αυτόνομη εταιρία είχε αναλάβει την καθαριότητα της εθνικής οδού (ΠΑΘΕ), επί 5 έτη.
  • Ως μέλος της Κ/Ξ «ΒΟΛΒΗ»  η οποία είχε αναλάβει τμήμα της γενικής  συντήρηση της ΕΓΝΑΤΙΑΣ  ΟΔΟΥ  Α.Ε.  η εταιρία μας είχε την ευθύνη για την καθαριότητα του τμήματος από το Κλειδί του νομού Ημαθίας, έως το τμήμα Άγιος Ανδρέας του νομού Καβάλας.
  • Τα τελευταία 6 έτη η εταιρία μας έχει αναλάβει την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων, όλων των Δ. Δ. (11) του Δήμου Κασσάνδρας.

Οδοσάρωση

  • Συνεργαζόμενη στενά με τον Τ.Ε.Ο.  Α.Ε. είτε ως Κ/Ξ είτε ως αυτόνομη εταιρεία, είχε αναλάβει την οδοσάρωση της εθνικής οδού (Π.Α.Θ.Ε.) επί 5 έτη.
  • Ως μέλος της Κ/Ξ «ΒΟΛΒΗ»  η οποία είχε αναλάβει τμήμα της γενικής  συντήρηση της ΕΓΝΑΤΙΑΣ  ΟΔΟΥ  Α.Ε.  στο τμήμα από το Κλειδί του νομού Ημαθίας έως το τμήμα Άγιος Ανδρέας του νομού Καβάλας. η εταιρία μας είχε την ευθύνη της οδοσάρωσης του τμήματος αυτού.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Mailing list
Αφήστε το email σας για να είστε πάντα ενήμεροι!
Θα μας βρείτε:
ΤΕΧΝΙΚΗ DION Ε.Ε.
Θερμαϊκού 56, Νέα Ευκαρπία
Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310683555 Fax 2310681461

active³ 4.7 · © 2000 - 2010 IPS Ltd · Όροι χρήσης