Υπηρεσίες Φροντίδας Πρασίνου


Σκοπός των υπηρεσιών χορτοκοπής είναι η βελτίωση της εμφάνισης και των συνθηκών ασφαλούς κυκλοφορίας των οχημάτων.

Η περιποίηση του πρασίνου, ανάμεσα σε άλλα, συμβάλει στην βελτίωση της αισθητικής των δρόμων και γενικότερα των δημόσιων/κοινόχρηστων χώρων, αποτελώντας έτσι μια σημαντική και άκρως απαραίτητη εργασία.

Η ΤΕΧΝΙΚΗ DION διαθέτει τα τεχνικά μέσα, όπως μηχανήματα κοπής, κλάδευσης, ψεκασμού, και το αξιόμαχο ανθρώπινο δυναμικό, ένα συνδυασμό που μπορεί να επιτελέσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές εργασίες.

Κάποιες από αυτές είναι η κοπή χόρτων κάτω από τα στηθαία ασφαλείας ή στις νησίδες των δρόμων, καθώς και σε άλλα δυσπρόσιτα σημεία, κλάδεμα μεγάλων δέντρων που βρίσκονται παράλληλα σε αυτοκινητοδρόμους κ.λπ.

Πλεονέκτημα της αποτελεί η περισυλλογή των υπολειμμάτων της χορτοκοπής και της κλάδευσης με ειδικό αναρροφητικό μηχάνημα, σε συρόμενο τρέιλορ, έτσι ώστε ταυτόχρονα γίνεται και ο καθαρισμός των σημείων κοπής.

Η αναρροφητική ικανότητα του μηχανήματος είναι αρκετά μεγάλη ώστε μαζί με το κομμένο χόρτο να αναρροφά και τα μικρά σε βάρος και μέγεθος απορρίμματα, όπως κουτάκια αναψυκτικών, πλαστικά μπουκάλια νερού, χαρτιά κ.λπ.

Επίσης, διατίθενται και χημικά μέσα, όπως ψεκαστικά μηχανήματα, για την καταπολέμηση της ανεπιθύμητης βλάστησης.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Μηχανημάτων

 

Τα μηχανήματα της εταιρείας έχουν την δυνατότητα κοπής και ταυτόχρονης αναρρόφησης των κομμένων χόρτων της ανεπιθύμητης βλάστησης σε πλάτος έως 1,25m, ενώ η δυνατότητα κλαδέματος αφορά όλα τα δέντρα με μεγάλο ή μικρό ύψος οποιουδήποτε όγκου.

Τα μηχανήματα επίσης έχουν την ικανότητα συνδυαστικής χρήσης των κεφαλών για την κοπή των χόρτων και την κλάδευση των δέντρων ανάλογα με την περίπτωση. Οι αποθηκευτικοί χώροι των χορτοκοπτικών μηχανημάτων είναι μεγάλοι (18 m3) και τους επιτρέπεται η πολύωρη εργασία που είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για χορτοκοπή πολλών χιλιομέτρων.


Έργα
περισσότεραΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Mailing list
Αφήστε το email σας για να είστε πάντα ενήμεροι!
Θα μας βρείτε:
ΤΕΧΝΙΚΗ DION Ε.Ε.
Θερμαϊκού 56, Νέα Ευκαρπία
Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310683555 Fax 2310681461

active³ 4.7 · © 2000 - 2010 IPS Ltd · Όροι χρήσης