Υπηρεσίες Αποχιονισμού


Οι δυσχερείς καιρικές συνθήκες κατά την χειμερινή περίοδο των τελευταίων ετών έχουν προκαλέσει πολλά και ποικίλα προβλήματα.

Η διακοπή της  κυκλοφορίας, καθ' όλο το μήκος της Εθνικής οδού, λόγω της ταχύτητας και της έντασης των καιρικών φαινομένων, δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στη διακίνηση των αγαθών αλλά και κίνδυνο για την υγεία των οδηγών των  οχημάτων.

Κύριο μέλημα της εταιρίας ΤΕΧΝΙΚΗ DION είναι οι καθαροί και κυρίως οι ασφαλείς δρόμοι, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Έτσι λοιπόν, ανάμεσα στις βασικές παρεχόμενες υπηρεσίες είναι οι αποχιονισμοί όλων των βαθμίδων καθώς επίσης και η αντιμετώπιση του παγετού με ειδικά μηχανήματα/εξαρτήματα διασποράς αλατιού και ψηφίδας  ή  γλυκόλης.

Ο μηχανολογικός εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις είναι τέτοιος, σε ποιότητα αλλά και  σε ποσότητα, που επιτρέπει την γρήγορη και καίρια αντιμετώπιση των φαινομένων παγετού και των επιπτώσεων αυτών.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Μηχανημάτων Αποχιονισμού

Τα μηχανήματα αποχιονισμού της εταιρίας DION έχουν κίνηση και στους τέσσερις (4 x 4) ή στους έξι (6 x 6) τροχούς, με ιπποδύναμη από 120 ίππους έως 400 ίππους και φέρουν εκχιονιστική περιστρεφόμενη λεπίδα  ή φρέζα εκχιονισμού  στο εμπρόσθιο  τμήμα τους.

Όλα τα εκχιονιστκά με λεπίδα έχουν προσαρμοσμένο αλατοδιανομέα  από 3 - 9 m3, για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι εκχιονιστικές φρέζες έχουν τη δυνατότητα να εργάζονται και να πραγματοποιούν διανοίξεις δρόμων, για την πρόσβαση σε αποκλεισμένους οικισμούς μετά από μεγάλη χιονόπτωση. Διαθέτουν δύο κινητήρες ισχύος μέχρι 400 ΗΡ, ο πρώτος για την κίνηση του μηχανήματος και ο δεύτερος για τον αποχιονισμό.

Έργα
περισσότεραΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Mailing list
Αφήστε το email σας για να είστε πάντα ενήμεροι!
Θα μας βρείτε:
ΤΕΧΝΙΚΗ DION Ε.Ε.
Θερμαϊκού 56, Νέα Ευκαρπία
Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310683555 Fax 2310681461

active³ 4.7 · © 2000 - 2010 IPS Ltd · Όροι χρήσης